Borítóleleplezés L. J. Wesley: Brooke (A testem a börtönöm)

boritoleleplezes.jpgMa egy borítóleleplezéssel érkezem, a megszokott értékelések helyett. :) Köszönöm szépen a lehetőséget, L. J. Wesley író úrnak. Hálás vagyok, hogy engem is felkeresett, és én is részese lehetek az új borítóleleplezésnek. :) L. J. Wesley: Brooke (A testem a börtönöm) c. könyve, nemrég egy kis ráncfelvarráson esett át ami majd a könyvhétre érkezik egy vadiúj külsővel. :) A könyv 2018-ban jelent meg először a Mogul kiadó gondozásában, de most az új borítóval a könyvhétre ismét megjelenik, aminek nagyon örülök. :) Személy szerint nekem nagyon nagy kedvencemé vált ez a könyv, és a régi borítóját is nagyon szeretem, de ez az új külső elképesztően gyönyörű lett. :) Ha idén is megyek a könyvhétre tuti lecsapok egy új példányra. :) A könyvről írt véleményem itt olvasható: https://moly.hu/konyvek/l-j-wesley-brooke/en-es-a-konyv/torpillaa

A könyv fülszövege:

"Elég egy baleset ahhoz, hogy minden megváltozzon?
Brooke a saját testének börtönébe kerül és nem emlékszik semmire.
Vajon milyen hatással van az emberre, ha külső szemlélőként szembesül a múltjával?
A hosszú és fájdalmas kórházi kezelések segítenek rajta, de a múlt kísértetei meggyötrik a lelkét.
Vajon miként viseli ezt az időszakot?
Ugyanaz az ember lesz, aki volt?
Van még bármiféle jövő Brooke számára?"

Régi külső:

Új külső:

A Szerzőről:

272292986_5120469117983340_7594685483831010640_n.jpg

1985 novemberében született Fejér megyében, és egész gyerekkorát itt is töltötte, egy Cece nevű nagyközségben (ami ismerős lehet, ha olvastad Illyés Gyula versét, melyben üresen találta a családi házat, mert a szülők Cecére mentek).
Az olvasás szeretete már korán jelentkezett, amit talán kár is lenne csodálni, lévén mind a két szülő, és a nagyszülők jó példával jártak előtte.
Általános iskola negyedik osztályában írta meg első versét. Az egyszerű gyerekversek írása a tanárok figyelmét sem kerülték el, így egy évvel később nevezték a UTI versenyére, ahol versével különdíjat nyert.
Írás szempontjából a középiskola és az egyetem visszalépést jelentett, egyáltalán nem írt, ellenben többet olvasott mint valaha.
Az egyetemről kikerülve időnként visszatért a rímfaragáshoz, saját örömére.

2016 fordulópont volt. Ekkor hívták fel figyelmét egy novella pályázatra, amire végül beküldte a saját művét is. Ugyan helyezést nem ért el, a wattpad-ra feltöltött novella viszonylagos sikert aratott az olvasók körében, és többen is biztatták az írás folytatására. Ebből lett a végül Afférok címen megjelent novelláskötet.
Még 2016-ban kezdett el dolgozni az Egy űrállomás-takarító naplója című naplóregényen. Nagyjából félúton járt, amikor elküldte pár kiadónak. Végül 2017. márciusában a Colorcom kiadó égisze alatt jelent meg.
Még 2017-ben megegyezett a Mogul kiadóval, hogy kibővíti első regényét, és újra kiadják.
Az év novemberében megjelent az Afférok novelláskötet, decemberben pedig az Egy űrállomás-takarító naplója – A teljes történet.
2016 végén kezdett el dolgozni, az eredetileg az írásgyakorlatként induló Brooke: A testem a börtönöm című regényén, ami végül 2018-ban jelent meg, és az eddigi legsikeresebb regénye lett.
Szintén 2018-ban jelent meg a Skicc című kiadvány, ez azonban nem regény, hanem egyfajta munkafüzet. A kötetben adott témákról, adott szavakat felhasználva kell rövid, tömör történeteket alkotni.
2019-ben Írországba költözött, és ez kissé megnehezítette az írást, ennek ellenére ebben az évben megjelent az Egy űrállomás-takarító naplója angolul, illetve a 12 első randi.
A rövid, tömör könyvek világát elhagyva, 2019. közepén kezdett el dolgozni a Hetedhét Birodalom című fantasy regényen, ami 2020-as megjelenésekor nemcsak a leghosszabb L. J. Wesley regény lett, hanem az első, ami a boltok polcain is elfoglalta az őt megillető helyet.
2021-ben visszatért a kisregények világába az O.N.S. – Egyéjszakás kaland képében.

Irodalmi díjat is bezsebelt L. J. Wesley két könyve 2020-ban a 12 első randi nyerte el a Dugonics András Irodalmi Díj 2020, New Adult kategória -> 1. helyezett díját.
2021-ben viszont a Hetedhét birodalom nyerte el a Dugonics András Irodalmi Díj 2021, Fantasy Irodalom kategória -> 3. helyezett díját.

Egy kis ízelítő a könyvből:

„– Küzdj, pihenj és gyere vissza hozzánk! Tudod, hogy várunk rád.”

„Nem fogom, esküszöm! Csak kérlek, ne mondj le rólam! Kérlek! Én élni akarok…”

„Rémlik valami, miszerint az ember csak olyanokról tud álmodni, akiket ismer.”

„Tudod, pozitív életszemlélet meg minden.”

„– Furcsa dolog az élet. Amikor nincsenek bajok, problémák, akkor fel sem tűnik, hogy hálásnak kéne lenned. De, amikor beüt valami, akkor egyszerre átlátod a teljes képet. És persze, a baj nem jár egyedül. Ha valami beüt, mindig hozza magával a haverjait is.
Kezdesz megrémíteni. Mondd el kérlek, hogy mi a baj! Mi ez a nagy sóhaj?
– Azt hiszem, jogod van hozzá, hogy megtudd, mi a helyzet – sóhajtott egy újabbat.”

„Hihetetlen, hogy mennyire gyönyörű a mosolya. És a gödröcskék, amik megjelennek az arcán. Szinte vonzanak, hogy beledugjam az ujjam. Nem tudom, miért, de biztos poén lenne.”

„Hm, maga határozottan jobban tetszik. Tudja, az előző dokim vágóhídra akart küldeni.”

„– Meg akarom élni, hogy felkelj ebből az ágyból, ezért küzdök. De jól figyelj rám, kislányom! Ha én küzdök, neked is küzdened kell!
Küzdök, apa, de mondd már, hogy mi van!”

„– Tudhatom, hogy igaz-e, amikre emlékszem?
– Én… – habozott kissé a váratlan kérdésem hatására. – Hiszem, hogy amikre emlékszel, azok megtörténtek. Az agy ugyan képes minket átverni, de ezt általában azért teszi, hogy megkíméljen.”

„– Ne erőltesd! Csak fogadd meg a tanácsom!”

Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a kis ízelítő, a könyvet megtalálhatod a Könyvmogul webshopjában vagy megszerezheted személyesen az írótól is. A hamarosan megjelenő Brooke (A testem a börtönöm) című könyvet az új külsővel idei 93. Ünnepi könyvhéten, és akár ott is, személyesen is átlehet venni június 9-től június 12-ig a Vörösmarty téren vagy akár Bonyhádon a Völgységi könyvfesztiválon június 17-től június 19-ig. De addig is előrendelhető az alábbi linkeken:

Link: https://shop.konyvmogul.hu/a-testem-a-bortonom

Link 2: https://ljwesley.hu/termek/brooke

Ezen kívül az író elérhető még itt is:

Könyvhét: https://www.facebook.com/events/515010513310681/

Völgységi: https://www.facebook.com/events/2855268591437903

Facebook: @ljwesley85

Instagram: @lj.wesley

Twitter: @LJWesley85

Moly alkotó profilja: https://moly.hu/alkotok/l-j-wesley

TikTok: https://www.tiktok.com/@lj_wesley

Videó a könyvről: https://www.tiktok.com/@lj_wesley/video/7096407725722144005

L. J. Wesley eddigi már megjelent könyveit is megtalálhatjátok a Könyvmogul webshopjában, és személyesen az írótól is beszerezhetitek. :) és sok sikert kívánok az írónak a továbbiakban, csak így tovább! További jó olvasást mindenkinek! :)

Smurfettereads