Rólam

bemutato3y.jpg

Sziasztok kedves olvasóim! Egy ideje már érett bennem, hogy bemutatkozzam, de ez idáig nem igazán tudtam mit is írhatnék ide. Imádom a könyveket, imádok olvasni, és egy ideje igyekszem mindenféle műfajban is olvasni, ahogy az látszik az előző blogbejegyzéseimben is. 33 éves könyvmoly vagyok, aki nem csak a könyvekért van oda, hanem a cicákért, és a kutyákért is, na meg a plüss állatokat is imádom, hiába vagyok már felnőtt nő, ezt sosem tudom levetkőzni, és nem is akarom, hisz olyan édesek a plüssök. :D De ennyit erről. :D

Még mindig kezdő bloggerinának tartom magam, pedig lassan egy éves lesz a blogom is, de igyekszem fejlődni, és jobbá tenni a blogbejegyzéseket, sűrűbben hozni az értékeléseket, és újdonságokkal is színesíteni a blogomat, remélem velem tartatok a blogon a továbbiakban is, és ha van bármi ötleted, javaslatod, vagy bármi, nyugodtan írj, én csak örülnék neki. :) Legutóbbi értékelésem már olvasható a blogon: https://smurfettereads.blog.hu/2022/02/09/josh_malerman_malorie_madarak_a_dobozban_2_c_konyv_ertekelese is.

Igyekszem hozni még az elolvasott könyveimről készült képeket is, meg az új szerzeményeimről is most már a bejegyzéseimben, de a legutóbbi ezekről a csodás könyvekről készült, amiket éppen akkor nap hozott meg a GLS futár. :)

272885461_5437728982907256_2174463456100042252_n.jpg

Alig várom, hogy ezeket a csodákat is olvashassam, és írhassak róluk értékeléseket, remélem addig is velem tartatok ezen az úton. :) De megtalálható vagyok a moly.hu-n is, Facebookon, vagy akár az Istagramon is, keressetek bátran, és bármi van, nyugodtan írjatok. :) További jó olvasást mindenkinek! :)

Angels Dreams and Emotions